Yahoo Sök
Hitta hjälp

Skriv in din sökning som en fråga eller fras.

Kundtjänst

Om du vill ha ett snabbt svar loggar du in på ditt konto och skickar frågan via formuläret för supportbegäran till vår kundtjänst. Klicka här för att logga in.

Om du vill annonsera med Yahoo Search Marketing och inte redan gör det, ringer du 020-028 60 06 eller +353 1 866 3288 utanför Sverige.

Copyright © 2014 Yahoo. Alla rättigheter förbehålls.

Sekretesspolicy - Användarvillkor - Villkor och bestämmelser för annonsörer - Information om upphovsrätt - Patentert