Søk etter hjelp:

Skriv inn forespørselen din som et spørsmål eller en frase.
Yahoo Ysm > Search Marketing > Sponsored Search > Vanlige spørsmål

Innen du registrerer deg

Klikk her for å få svar på vanlige spørsmål om hvordan Sponsored Search fungerer, priser og hvordan du åpner en konto.

Avanserte funksjoner

Det følgende er avanserte funksjoner som for tiden kun er tilgjengelig for kunder med et høyt forbruk. Når din konto når et visst forbruk kan disse funksjonene bli aktivert.

Copyright © 2014 Yahoo. Med enerett.
Personvernpolicy - Bruksvilkårene - Annonsørens betingelser - Informasjon om opphavsrett - Patentert